Samen gaan voor groei    

Haagplanten

Bij De Kuil Hedging kunt u terecht voor bladhoudende en bladverliezende haagplanten. Een groot deel hiervan bestaat uit groenblijvende haagplanten zoals Prunus, Taxus, Buxus, Ilex en Photinia. 

Onze kwekerij

Wij kweken onze mooie kwaliteitsplanten in zowel containers (pot) als in de volle grond. Hierdoor is het mogelijk de haagplanten jaarrond van klein tot groot aan u te leveren. Ook kunnen wij daardoor ieder seizoen en in aanzienlijke aantallen leveren.

Onze hoofdteelt bestaat uit verschillende soorten Laurier, Taxus, Photinia, Liguster en Ilex. Maar daar stopt het niet, want: heeft u specifieke wensen ten aanzien van bepaalde plantensoorten, laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee en zijn bereid nieuwe soorten in ons assortiment op te nemen.

Beneden in het overzicht ziet u de productspecificaties per plantensoort. Door het aanvragen van een toegangscode kunt u gebruik maken van onze webshop. Bestellen kan hierdoor nog gemakkelijker. 

Onze kweekmethode

In onze eigen kwekerij wordt het plantgoed opgekweekt tot kwaliteitsplanten. De haagplanten worden jaarlijks vakkundig geknipt om de juiste vorm te verkrijgen. Ook worden de wortels behandeld, zodat een goede hergroei zoveel mogelijk gegarandeerd is. Wij overtuigen u graag van onze hoge kwaliteit en onze persoonlijke aanpak. 

Omdat wij ons bewust zijn van onze omgeving en hier graag aan willen bijdragen, werken wij mee aan Taxussnoeisel.nl: wij zamelen Taxus snoeisel in, zodat het gebruikt kan worden voor medicijnen tegen kanker. www.taxussnoeisel.nl

Buxus

Taxus

Prunus

Ilex

Fagus

Photinia

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates