Samen gaan voor groei    

Tom vertelt

“Ik heb net mijn 10-jarig dienstverband gevierd! En als ik terugkijk staat 1 ding voorop: werken voor Hans wordt nooit saai. Er is altijd iets te doen en het bedrijf is constant in ontwikkeling. En ik ben door de jaren heen meegegroeid.

Destijds was ik de eerste die werd aangenomen voor kantoor, maar als snel werd me gevraagd op de kwekerij te helpen. Mijn nette kleding verruilde ik dus voor een set werkkleding en ik ging steeds meer uren in de kwekerij werken. Ik had talent voor productie!

Toen er ruimte kwam in de aansturing op de kwekerij, heb ik de kans aangepakt om mijn honger naar ontwikkeling en ontplooiing te stillen. Als een vis in het water werk ik in het groen: lekker buiten werken, in de kas, op het veld of achter de pc. Allround inzetbaar en deel uitmaken van een fantastische club mensen die een gezamenlijk doel nastreven, is een erg fijn gevoel.

Ieder jaar zie ik de planten groeien op het terrein dat onder mijn verantwoording valt; dat geeft veel voldoening. Ook de samenwerking met Gijs werd in de loop der jaren sterker en is uitgegroeid tot een verstandhouding met vertrouwen en loyaliteit.

Vanaf het seizoen 2014/2015 krijg ik de kans mijn talent weer verder te ontplooien: ik word onderdeel van het verkoopteam en verantwoordelijk voor de offerte trajecten. Dit in combinatie met praktijkkennis van de kwekerij en een gezonde economische ondergrond is hopelijk een gouden basis! 

Samenwerking en communicatie zijn kernwoorden die komend jaar erg belangrijk zijn. Gijs zal de kwekerij dagelijks van richting voorzien, Gerard neemt het onderdeel ‘order en indeling’ voor zijn rekening en Rob gaat de klanten warm maken voor wat ik prachtig materiaal vind. Hopelijk kan ik dit jaar mijn volledige talent ontplooien en laten zien dat ik de gekregen kans waard ben!”

< Terug

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates