Samen gaan voor groei    

Missie & Visie

De missie van De Kuil Hedging is:

"iedere dag een beetje groeien in het produceren en leveren van haagplanten, door de klant en de plant centraal te stellen."

Wij als bedrijf hebben het geluk te weten wat we leuk vinden en te doen waar we goed in zijn. Sinds dit duidelijk is geworden, zijn een aantal zaken in een stroomversnelling geraakt. Ons bedrijf is geprofessionaliseerd en onze oude jas hebben we uitgetrokken: ons handelsbedrijf is uitgegroeid naar een gespecialiseerde haagplanten kwekerij.

In onze nieuwe hoedanigheid vroegen we ons af wat ons echt drijft en hoe we onze missie en visie kunnen vormgeven.

Daarin kwam naar voren dat waardering een heel belangrijke drijfveer voor ons is: de waardering van onze klanten voor ons als bedrijf en onze producten en de waardering richting onze medewerkers. Waardering zorgt ervoor dat we energie krijgen en samen steeds meer vooruitgang boeken. Binnen onze mogelijkheden willen we samen een prestatie neerzetten om trots op te zijn.

Daarnaast willen we bewust en verantwoord met ons bedrijf, onze klanten en onze omgeving omgaan. Onderwerpen als duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, ontwikkeling van ons personeel en het op een gezonde manier uitbouwen van onze onderneming staan daarbij centraal. Met het resultaat dat daaruit voortvloeit, streven we ernaar om continuïteit te waarborgen richting onze klant en medewerkers.

Als bedrijf kijken we uit naar de toekomst en zien deze met vertrouwen tegemoet. We zullen altijd streven naar het behouden van een groeiend en bloeiend bedrijf waar de klant blij mee is en waar de medewerker trots op is. Daarbij zullen we onze bedrijfswaarden nooit uit het oog verliezen.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates