Samen gaan voor groei    

Bedrijf

In 1985 werd een kleine kwekerij opgericht door Hans van Strijdhoven. De eerste jaren stonden in het teken van handelsactiviteiten richting Engeland en Scandinavië. De laatste 5 jaar heeft ons bedrijf zich in stevig tempo ontwikkeld van handelsonderneming naar kwekerij met als specialisme: groenblijvende haagplanten in zowel pot als volle grond.

Met trots kunnen we vandaag de dag zeggen dat wij één van de grootste gespecialiseerde kwekers van groenblijvende en bladverliezende haagplanten in Nederland zijn. Onze belangrijkste afzetmarkten zijn Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Scandinavië. Wij kweken onze planten op een terrein van ongeveer 30 hectare en streven ernaar de juiste maat en het juiste aantal in ieder jaargetijde beschikbaar te hebben.

Maar een haagplant specialist word je niet zomaar; je hebt er volharding, vakmanschap en passie voor nodig. Ook moet je het aandurven daadwerkelijk te ondernemen, risico’s te nemen en te innoveren. De keuze om ergens heel goed in te zijn, is wat ons drijft. Wij werken iedere dag passievol aan het kweken van een prachtig natuurproduct waar we vele klanten blij mee maken.  

We hebben dit bereikt door u, onze klant, centraal te stellen en goed naar u te luisteren en met u mee te denken. Op dezelfde manier benaderen we onze kwekerij: we hebben aandacht voor de behoeften van de plant, klant en medewerker. Vaak volgt de groei dan vanzelf.

Tags: bedrijf, missie, visie, kuil, ontstaan, cultuur

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates