Samen gaan voor groei    

Personeel

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen. Samen een mooie prestatie neerzetten en iets bereiken, is wat ons bindt. Zonder onze medewerkers zouden wij niet in de mogelijkheid zijn planten te kweken. Met elkaar realiseren wij stukje bij stukje onze ambitie.

Iedere medewerker levert een unieke bijdrage op zijn of haar vakgebied en wij bieden ons personeel de kans mee te groeien met het bedrijf. Een aantal zaken staan bij ons hoog in het vaandel, zoals het continue streven naar verbetering, het werken met passie en de open feedback cultuur. 

Werken bij De Kuil Hedging is inspirerend en leuk! Onze collega’s Tom van den Bersselaar en Gijs van de Plas vertellen waarom.

Tom vertelt

“Ik heb net mijn 10-jarig dienstverband gevierd! En als ik terugkijk staat 1 ding voorop: werken voor Hans wordt nooit saai. Er is altijd iets te doen en het bedrijf is constant in ontwikkeling. En ik ben door de jaren heen meegegroeid.

Lees meer

Gijs vertelt

“Ook ik ben een medewerker van het eerste uur: bijna 22 jaar geleden kwam ik bij Hans in dienst als één van de eerste medewerkers. Je kunt wel zeggen dat ik het bedrijf van het begin af aan mee heb opgebouwd. 

Lees meer

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates